Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
  • Stap 1. Kies gewenste Inbetween/Vitrage
  • Stap 2. Kies uitvoering & Maat
  • Stap 3. Bestellen
Soort:
Design:
Kleur:
Prijs:
Waarom Voordeelgordijnen.nl?
  • Goedkope gordijnen Al vanaf € 4,99 per meter
  • Gratis verzending Vanaf bestellingen boven de €70,00
  • Snel in huis Losse stof binnen 1 werkdag
    Maatwerk binnen 15 werkdagen
  • Voorraad Alle artikelen ruim voorradig
  • Gratis kleurstalen Weet waar je aan toe bent!
4,7
Fantastisch

“Top! Prima kwaliteit. Eerlijke prijs. Goede communicatie. Duidelijk. Kortom uitstekende kwaliteit gordijnen ....we kunnen dit iedereen aanbevelen!” — Smit

Trustpilot Score Gebaseerd op 12820 reviews
Hele mooie gordijnen en vitrages

“Hele mooie gordijnen en vitrages, alleen in de vitrages een aantal niet goed afgeknipte draden, verder ben ik er erg blij mee” — Sandra van Ettinger

Trustpilot Score Gebaseerd op 12820 reviews
Heb hier al meerdere keren gordijnen…

“Heb hier al meerdere keren gordijnen besteld. Prachtige stof, goed gemaakt, en rails makkelijk op te hangen.” — Thea

Trustpilot Score Gebaseerd op 12820 reviews
Het is goed gemaakt

“Het is goed gemaakt Alleen ik had 2 pakjes maar kreeg er 1 en de andere kreeg ik dag later top” — klant

Trustpilot Score Gebaseerd op 12820 reviews
Heel vlotte service

“Heel vlotte service Gordijnen mooi afgewerkt” — klant

Trustpilot Score Gebaseerd op 12820 reviews

Inbetweens/vitrages

Vitrage is een gordijn gemaakt van transparante stof en dunne kwaliteit. Vitrages zorgen voor meer privacy en zijn licht doorlatend. Door dat het licht doorlaat wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Overdag kan men vrijwel niet bij u naar binnen kijken, maar u behoudt wel uw zicht naar buiten toe. Vitrage wordt vaak gebruikt in combinatie met gordijnen, maar ook alleen vitrage geeft een prachtige en rustgevende uitstraling aan uw interieur. Vitrage wordt ook wel glasgordijnen genoemd. Bent u toe aan nieuwe vitrage of heeft u nieuwe vitrage nodig? Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment aan verschillende vitrages en inbetweens. Deze kunt u online bestellen als vitrage op maat of alleen de stof. Een populaire vitrage is de Voile stof.

vanaf €5,99
Sorteer op:
Reset alle filters
Simpel bestellen in 3 stappen
1. Vraag gratis kleurstalen aan en kies uw stof
2. Meet uw raam volgens de simpele meetinstructies
3. Rond uw bestelling af
Scroll naar boven
Kom naar één van
onze
winkels

Online geen keuze kunnen maken?
Bezoek ons op een van onze locaties:

Albert cuypstraat 268-270
1073 BR Amsterdam
Tel: 020 671 15 91
Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Breedstraat 18
1441 CC Purmerend
Tel: 0299 42 64 75
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 uur - 17.00 uur
Hele mooie gordijnen en vitrages “Hele mooie gordijnen en vitrages, alleen in de vitrages een aantal niet goed afgeknipte draden, verder ben ik er erg blij mee” — Sandra van Ettinger
Mooie gordijnen “Mooie gordijnen , netjes gemaakt en ook nog eens voordelig” — klant
Nog meer weten? - categorie inbetweens

Vitrage kopen

Bij voordeelgordijnen kunt u vitrage kopen van goede kwaliteit tegen een concurerende prijs. Wij willen niet zeggen dat wij de goedkoopste vitrage aanbieden (wat wij eigenlijk wel doen) maar wel vitrage van de hoogste kwaliteit! Wij verkopen namelijk al meer dan 40 jaar vitrage. Daarnaast weten wij ook dat u niet elke dag vitrage online koopt en dat u jarenlang plezier wilt hebben van uw raamdecoratie. Wij bieden daarom verschillende betaalmethodes aan (o.a. ideal en rembours). Veel tevreden klanten hebben al vitrage bij ons gekocht. Wij hopen dat u de volgende bent!

Waarom vitrage kopen

Waarom vitrage kopen! De meest genoemde reden is, omdat je thuis op de bank niet graag in een etalage zit. Veel mensen hangen vitrage op als raambekleding of laten dit doen door een medewerker van de woonwinkel. Vitrage die netjes is gemaakt door de vakman en op de juiste manier wordt opgehangen geeft jouw interieur een verzorgd en mooi aanzicht. Vitrage heeft veel voordelen:

- Je hebt minder inkijk van buitenaf, vitrage zorgt voor meer privacy.
- Je hebt goed zicht van binnen naar buiten.
- De vogels vliegen minder vaak tegen je ramen.
- Een huis met vitrage ziet er gezelliger uit dan een “kaal” raam, vitrage is naast praktisch (tegen te fel licht als je zit te lezen bijvoorbeeld) ook decoratief en huiselijk te noemen. - Je stemt de kleur af op de rest van je interieur, want vitrage is in allerlei kleuren te koop. - Zonlicht komt niet direct op je meubels, die daardoor minder snel verkleuren, ook beter voor je planten, die verdragen meestal ook geen direct zonlicht.
- Je kunt tv kijken zonder te fel licht dat er van buitenaf op valt, vitrage zorgt ervoor dat het licht ietwat wordt gefilterd.

Vitrage is decoratief en praktisch

Waarom zou je vitrage kopen? Vitrage zorgt voor een sfeervolle kamer en is een goed middel tegen inkijk van buitenaf en tegen het felle zonlicht. Laat vitrage op maat maken door de vakman en je hebt er jaren plezier van. Af en toe was je de vitrage uit (hetgeen in bijna alle gevallen in de wasmachine kan) en verder is er geen onderhoud nodig. Vitrage ook wel glasgordijn genoemd wordt gemaakt van een hele dunne stof. Een korte wasbeurt is voldoende en je kunt ze na de wasbeurt meteen ophangen. Ze drogen snel en afhankelijk van de stof kun je ze meteen uit wasmachine ophangen en zal strijken niet nodig zijn.

Placeholder image

Vitrage op maat

Veel webshops bieden kant en klaar vitrage aan. Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat. Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam. Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator. Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken. Zodat de vitrage goed bij uw ramen hangt. Een vitragegordijn kan worden opgehangen door middel van verschillende soorten ophangsystemen.

Inbetween gordijnen

Als je een antwoord wilt op de vraag waarom inbetween gordijnen kopen, dien je te weten wat inbetween gordijnen zijn. Inbetween betekent tussenin. In het geval van gordijnen betekent het dat dit een soort gordijn is dat je figuurlijk kunt plaatsen tussen een glasgordijn (vitrage) en een overgordijn. Inbetween gordijnen zijn dikker dan een glasgordijn en dunner dan een overgordijn. Daardoor heb je minder last van het doorzichtige van een glasgordijn als je niet van inkijk houdt en je hebt het voordeel van de privacy bijna vergelijkbaar met een overgordijn. Het nadeel ervan is dat inbetween gordijnen naast nieuwsgierige blikken (dat een voordeel is) minder licht doorlaten. Woon je aan een doorgaande weg, heb je een voetpad dat dicht langs jouw raam loopt, dan zijn inbetween gordijnen erg prettig als jij bent gesteld op je privacy. Je hebt niet perse overgordijnen nodig als je kiest voor inbetween, het kan wel samengaan. Er zijn leuke combinaties te maken.

Placeholder image